zondag 25 oktober 2015

Haakpatroon van het Kasteel


Er was eens....  een groot kasteel. In een land hier ver vandaan. Waar dappere ridders wonen. Met hun schilden en zwaard bewaken zij het kasteel met de blauw torens. De vlaggen wapperen trots in de wind en de fakkels zijn aangestoken. De poort kan open en dicht net als een echte ophaal brug.
Het verhaal gaat dat de ridders het kasteel kunnen inklappen en mee kunnen nemen naar een andere plek op hun paarden. Ook hebben de ridders een kanon dat precies tussen de kantelen van het kasteel past om het goed te beschermen. Gelukkig hoeven de ridders het kanon bijna niet te gebruiken, het land is groot genoeg voor iedereen.  De ridders leefden lang en gelukkig op het grote kasteel....Het haakpatroon. 
Het kasteel voor een groot gedeelte gehaakt met haaknaald 5mm. Door de grove steek heeft het kasteel een stoere look!  En het haakt lekker snel en  groot. Om de torens en muren te laten staan zit er een houten frame in. Maar ik heb deze keer geen ijzerdraad gebruikt in de constructie. Het kasteel is stevig genoeg om de ridders er op te laten staan. En je kunt het kasteel uit elkaar halen om het op te bergen of te verplaatsen. Het haakpatroon van de dappere ridder en het kanon zijn samen te koop voor € 3,95 bij www.miekscreaties.nl.   

Voor dappere en stoere jongens en meisjes is dit kasteel zeker geschikt! Je kunt natuurlijk zelf de kleuren aanpassen, zo wordt het een groen kasteel of een roze kasteel! 
3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...