maandag 3 augustus 2015

binnenkort... nieuwe haakpatronen...


Er was eens....  een groot kasteel. In een land hier ver vandaan. Waar dappere ridders wonen. Met hun schilden en zwaard bewaken zij het kasteel met de blauw torens. De vlaggen wapperen trots in de wind en de fakkels zijn aangestoken. De poort kan open en dicht net als een echte ophaal brug.
Het verhaal gaat dat de ridders het kasteel kunnen inklappen en mee kunnen nemen naar een andere plek op hun paarden. Ook hebben de ridders een kanon dat precies tussen de kantelen van het kasteel past om het kasteel goed te beschermen. Gelukkig gebruiken de ridders het kanon bijna niet, het land is groot genoeg voor iedereen.  De dappere ridders leefden lang en gelukkig op het grote kasteel....


Het haakpatroon van de dappere ridder en het kanon zijn  binnenkort samen te koop. Op dit moment worden de haakpatronen getest en ben ik ook druk bezig om het haakpatroon ook in het Engels te vertalen. Het Kasteel, al een kleine stukje te zien op de foto komt een haakpatroon van. 

Dus binnenkort.... nieuwe haakpatronen....


6 opmerkingen:

 1. Ik ben heel erg benieuwd Annemiek! Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn zo leuk die ridders, ik was ze al bijna kwijt aan een jongetje die ze zag staan op de kast. Dus dat gaat vast wel goed lopen. Ik lees dat je ook al een kanon hebt gemaakt. Het wordt weer een geweldig geheel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waw, dat is origineel! En wat een werk! Kan niet wachten om het kasteel in zijn geheel te zien..
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is een haakwerk waar jongens warm voor lopen. Leuk om te gebruiken bij een sprookjesboek.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super !!! Heel uniek. Ben heel benieuwd !

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...